Dag 62 - Cross Core Combat

Idag körde vi träningen på morgonen, runt klockan nio närmare bestämt, och jag tror att både jag och mamma var lika nöjda.

Med bara lite kaffe och några torkade plommon i magen så var energin på topp och illamåendet var som bortblåst.

Det enda jag är lite besviken på är att jag inte genomförde hela "killer move" som i det här passet är "the grinder". Sist vi körde passet så klarade jag den efter mycket om och men. Efter mycket plankövningar och armhävningar så gav axlarna upp och jag körde från 10 till 5 vilket är godkänt ändå. Eftersom jag försöker att gå ner långt i armhävningarna så är det otroligt svårt att samtidigt göra i deras takt och göra lika många som dom.
I övrigt var passet kanon och kändes riktigt bra jämfört med sist.

Överlag så gillade jag att träna på morgonen, i vanliga fall tränar vi väldigt sent på kvällen. Dels så känns det bra eftersom man har så mycket kvar av dagen och inte behöver tänka på att hinna träna, lite mer fritid helt enkelt. Dessutom så tränar man under samma förutsättningar varje gång och påverkas inte av att man ätit för mycket eller för lite, eftersom magen är tom efter natten.

När vi påbörjar nästa omgång så har vi planerat att bara träna på morgonen, dock ännu tidigare än idag. Vi får se hur det går!

Nu har vi vila fram till måndag kväll, lycka till alla andra! :)