Jag krossade the grinder

Luddelito och Bellabus, skitungar <3
 
Wohooo, vilken underbar start på omgång 4 (omgång 3, försök 2?).
Givetvis började nystarten med ett ganska sent pass, som bara det får mig på lite dåligt humör. Varför vänta längre än nödvändigt liksom? 
Men det var bara all in som gällde, och då satte jag the grinder på första passet, ÅH SÅ HÄRLIGT. Nu ska det bli skitkul att fortsätta.
 
Gårdagen spenderades på en 2,8 mil lång cykeltur, och sen med min finaste mamma så klart som fick bikini, blommor och tårta i present. Efter det tog jag, Ida och Mathilda en övningskörnings-road trip till "Björnhammaren", kusligt ställe det där!
 
Idag har jag suttit i bilen och kört, kört, kört, varit med mina syskonbarn, pluggat och ätit isglass. En riktig tiptop-dag om ni frågar mig.
 
Dessutom så har jag verkligen fått ett kvitto på att muskler väger mer än fett och att vågen är en riktig bov. Efter helgen med fredagsmys, morsdagsfirande och hela baletten så är jag så himla trött, jag känner mig degis och inte så "fast" längre. Men från att vi vägde oss dag 10 förra omgången, alltså för runt 20 dagar sen, så har jag gått ner 2kg. Va?! tynar mina muskler bort eller vad är det som händer? Jag har ätit värre än skräp ett tag nu, mår sämre än någonsin och känner mig helt uppsvälld, men visst Johanna - vi drar bort 2kg! Inte konstigt att unga tjejer får en vrickad syn av sina kroppar..
 
Nu ska jag duscha, imorgon väntar jobb och dubbel körlektion!