Dag 31 - Muay Thai

Hej alla fina läsare !

Dagens pass var "Muay Thai".

I vilket fall som helst, "Muay Thai" är överlag ett av våra favoritpass - mammas absoluta favoritpass tror jag till och med.
Den här gången var det varmt att köra eftersom vi stod i solen, samtidigt som det var svalare och krävdes mer för att svettas eftersom det blåste.

Jag gillar pass som är lätta att förstå, som det här är, eftersom man kan satsa på tekniken och verkligen få det att kännas i alla muskler.
Vi har fortfarande inga TapouT-handskar, så det känns inte så mycket som det borde i armarna, men vi kör stenhårt ändå och dessutom så ser man alltid någon i DVDn som inte har dom ;)

Jag råder fortfarande alla TapouTare att kolla "Stike Training" innan ni genomför denna träning, gärna redan innan ni påbörjar programmet alls, eftersom sparkar och slag förekommer rätt ofta!

Tack vare den videon, som visar tekniken för alla slag och sparkar, så använder jag verkligen hela min core under passet. Det kändes verkligen att man gjorde rätt samtidigt som man kunde hålla deras tempo!

Och som vanligt när man är på semester så är det det där med kosten..
Klart att jag unnar mig, det går inte att undvika, men jag gör vad jag kan när alternativ finns!
Igår åt vi på Burger King, då blev det en grilled chicken salad med vinägrett, minimorötter till och en ramlösa. Mums!

Har jag berättat förresten att självaste 'Mike Karpenko' himself svarade mig på instagram, dessutom gillar han en drös av mina bilder titt som tätt. Känner mig ashäftig, haha! (Instagram = johannaedengren)