Nedrans halsont

 
 
Visst är det lagom typiskt, att när du väl kommit igång med träningen så ska livet på ett eller annat sätt förstöra och förhindra dina framgångar. Okej, det var väl kanske lite överdramatiskt, men så går det när man sitter med en hals tjock som sirap och sträv som sandpapper.
 
Om det är någon gång man inte ska träna så är det när man har ont i halsen eller när man har feber, idag har mitt halsont eskalerat från i princip obefintligt på morgonen, till helt förskräckligt nu på kvällen. Jag läste dessutom på internet att inte ens yoga är särskilt bra, lätta promenader är det man får hålla sig till.
 
Jag bestämde mig innan vi började omgång nummer tre att jag inte skulle vara så hård mot mig själv, men ändå så tycker en liten del av mig att jag faktiskt kan träna "bara liiite". Det känns ju för tusan som att alla mina muskler tynar bort direkt när jag inte tränar. Men nu ska jag lyssna på kroppen och så får jag hålla mig till promenader och fokusera på kosten. Förhoppningsvis så är jag tillbaka innan jag vet ordet av !