Dag 83 - Cardio XT + Ultimate Abs (Slutord)

Självaste nyårsafton, sista dagen på året och sista dagen på vår andra tapoutresa. 
Som ni säkert redan förstått så kommer inte 2014 att gå i tapouts tecken, utan jag kommer fokusera mer på gymmet. Varken jag eller mamma kommer att väga eller mäta oss imorgon för att se vilka resultat vi fått i slutet, mycket för att vi vet att det har gått ganska dåligt, men också för att vi vill stänga en dörr och öppna en annan. När jag väger mig och mäter mig imorgon så är det för att få en språngbräda och en start på 2014. Inte för att se hur långt jag kommit, nu är det nya tag som gäller.
 
Vi avslutade i vilket fall som helst året och tapout med lite Cardio och Ultimate Abs. Jag måste nästan säga att det var min bästa cardio av alla genom båda omgångarna av Tapout. Kanske tog jag i lite extra när jag visste att det var det sista, för som ni vet så har passet blivit lite långrandiga på sistone. 
 
Ni blir säkert inte heller förvånade när jag säger att pulsklockan inte åkte på idag heller, men jag kände ändå att passet var riktigt bra, så bra som jag inte upplevt något pass under de senaste 30 dagarna. Jag har dock inte så mycket mer att säga om något av passen, ni har ju redan hört allt jag har sagt innan och mycket mer åsikter har jag inte.
 
 
Jag har haft olika favoritpass under olika perioder, men överlag så är nog Muay Thai min favorit just för att det alltid är roligt. Det är främst det passet som känns kampsportigt (och typ det enda som inte involverar armhävningar!!)
Annars så gillar jag yogan och Ultimate Abs, det är två pass som garanterat får följa med på sidan av under 2014, men mer om det senare.
 
Gott nytt år på en kära vänner !